Home
Vacaturebank
Vrijwilligers
Organisaties
Cursussen
Contact
Maatschappelijke stage
Vacature Top 3

Vrijwilliger Facebook (836)

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die een bedrijven Facebook pagina kan opstellen en deze ook wil onderhouden. De organisatie is actief op Park Meermond, waar iedere vrijdag vrijwilligers uit de buurt allerlei groenklussen uitvoeren. Ben je enthousiast dan komen we graag in contact met je!


Vacature Top 3 - Mei 2014


Coordinator Vrijwilligersteam (826)

Voor de manifestatie Ringbiennale 2014, die in september op verschillende plekken in de Haarlemmermeer plaatsvindt, zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilligerscoordinator. Voor de Ringbiennale werken de vier organisaties, Kunstfort bij Vijfhuizen, Historisch Museum Haarlemmermeer, Museum De Cruquius en Podium voor Architectuur, nauw samen. De coordinator ondersteunt bij het werven, inroosteren, informeren, enthousiasmeren en aansturen van de vrijwilligers voor deze manifestatie. Ben jij de enthousiaste vrijwilliger, die geinteresseerd is in kunst en cultuur, goed kan samenwerken met groepen, proactief is en in het bezit van een dosis doorzettingsvermogen? In de aanloop naar de manifestatie is je inzet enkele middagen per maand, in september meerdere dagen.


Helpen bij het paardrijden (828)

Heb jij een goede conditie en ben je niet bang voor paarden? Dan is dit voor jou een erg leuke klus. Je zorgt ervoor dat de clienten met plezier en veilig kunnen paardrijden. Tijdens de rit loop je naast het paard en zorgt ervoor dat de client zich veilig voelt. Je hoeft dus zelf niet te kunnen paardrijden. Een rustige uitstraling en er zijn voor de client is belangrijk. Je werkt samen met de vaste begeleider. We zoeken vrijwilligers voor maandag, woensdag en donderdag (9.00 - 12.00 uur).