Home
Vacaturebank
Vrijwilligers
Organisaties
Cursussen
Maatschappelijke Stage
Contact
Vacature Top 3
    Juni 2018
    Mei 2018
    April 2018
    Maart 2018
    Februari 2018
    Januari 2018

Vacature Top 3 - 2018

Juni 2018

Vrijwilliger Kinder-Knutselclub (1308)

Ben jij creatief, enthousiast en actief, help dan mee bij de kinder-knutselclub. Iedere woensdag van 13.30 - 15.00 uur komen zo'n 10 kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar naar de Molenwerf en maken daar onder leiding van de kunstdocent super leuke en originele kunstwerken van klei, papier, hout of stof.

Co÷rdinator voorstellingen en concerten (1306)

Stichting Podia Heemstede organiseert vorstellingen en concerten. Samen met de andere drie co÷rdinatoren ben je verantwoordelijk voor de volgende zaken: afspraken maken en contacten onderhouden met technici en het impresariaat, artiesten ontvangen en begeleiden, co÷rdineren zaal indeling en nog veel meer. Kortom een leuke regelfunctie!

Enthousiaste Pianist (1304)

Laat jij de bewoners van een verzorgingshuis genieten van je pianospel? Elke donderdag is er een pianomiddag. het repertoire wisselt van klassiek tot oud-Hollandse muziek en bekende meezingers van vroeger. Er is een pool van pianisten die elkaar wekelijks afwisselt en invalt bij ziekte. Lijkt het je leuk aan te sluiten bij het team van pianisten, dan hopen we dat je snel van je laat horen!

 

Verschenen in de Heemsteder, woensdag 13 juni 2018


Mei 2018

Vrijwillig medewerker Kringloopwinkel (1161)

We zijn op zoek naar echte aanpakkers die helpen met o.a. het uitzoeken van de goederen, klanten ontvangen die goederen komen aanbrengen en assisteren van uitladen van opgehaalde goederen. Zoek je wat anders, dan kan je ook aan de slag als elektra-reparateur, medewerker magazijn of logistieke kracht. Vraag naar de mogelijkheden!

Baliemedewerker Dierentehuis Kennemerland (1303)

Als baliemedewerker ontvang en informeer je de bezoekers. Je beantwoordt de telefoon en maakt concrete afspraken met mensen. Ook het in- en uitboeken van dieren behoort tot je takenpakket. Al met al is het een boeiende functie, waarin je als creatieve, stressbestendige duizendpoot veel kunt betekenen. Ben je de dinsdag/woensdag of een zaterdag per twee weken beschikbaar tussen 11-16 uur, dan zien we je graag!

Scoutingleiding Welpen (1147)

In deze leuke functie ga je leiding geven aan een groep van ongeveer 20 kinderen van 7 tot 11 jaar. Het programma dat je samenstelt kan uiteenlopen van een groot spel in het bos, een creatieve activiteit, het leren van een vaardigheid (zoals kompas lezen) of hutten bouwen. De activiteiten vinden plaats op de zaterdagmiddag van 13.30 - 16.00 uur. Kun je niet iedere zaterdag? Geen probleem, daar zoeken we dan wel een oplossing voor!

Verschenen in de Heemsteder, woensdag 16 mei 2018


April 2018

Vrijwilliger Moestuinmarkt 12 mei (1276)

Kom In Mijn Tuin is een bijzonder groen-, natuur- en educatief project in het Groenendaalse Bos. De stichting wil kennis over moes tuinieren behouden en doorgeven aan de nieuwe generatie. Om de producten te promoten en aan de man te brengen zoeken wij hulp bij de moestuinmarkt op 12 mei van 11.00 - 15.00 uur. Kun je niet op 12 mei, kom dan gerust een volgende keer helpen of vraag naar onze andere leuke vacatures! (1062,1275, 1291, 1292, 1294)

Vrijwilligersvervoer met eigen auto (1288)

Als vrijwilliger bij het vrijwilligersvervoer rijd je met je eigen auto een dagdeel per twee weken volgens rooster op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur ouderen van huis naar familie, activiteiten, fysiotherapie, kapper, enz. Voor de gemaakte kilometers ontvang je een onkostenvergoeding.

Kunst- en historische rondleiders voor Kunstfort bij Vijfhuizen (1281,1280)

Heb je belangstelling voor historie en dan met name in de Stelling van Amsterdam, Forten en Militaire geschiedenis en erfgoed? Dan zoeken we jou als historisch rondleider. Ligt je hart en interesse meer bij kunstobjecten en actuele tentoonstellingen, dan kun je aan de slag als kunstrondleider. Bel ons gerust voor meer informatie!

Verschenen in de Heemsteder, woensdag 11 april 2018


Maart 2018

Vrijwilligers met groene vingers (1265, 1237, 975, 934)

Het voorjaar komt er weer aan! Wil jij de handen uit de mouwen steken? Dan kan je meehelpen met licht onderhoud van diverse tuinen (gras maaien, borders bijhouden) of het beheer van natuurgebieden (zagen, aanplanten en snoeien). Interesse, vraag ons naar de vele mogelijkheden!

Taalcoaches (948)

Ben jij die taalcoach die vluchtelingen wil helpen met onze taal? Naast het volgen van een cursus Nederlands, is er grote behoefte aan het oefenen van de Nederlandse taal en het helpen bij het huiswerk. Jij kunt ze hierbij ondersteunen! Belangstelling? Maak een afspraak

Vrijwilliger Begeleide Omgangsregeling Humanitas (1269)

Als vrijwilliger Begeleide-Omgangs-Regeling (BOR) help je bij de omgang tussen kinderen en hun ouders bij scheiding. Jouw doel is te werken aan een positieve, ontspannen sfeer, waarin kind(eren) en ouders zich vrij voelen bij elkaar. De ontmoeting tussen uitwonende ouder en kind vindt zoveel mogelijk plaats op een neutrale plek. Je begeleidt hen ÚÚn dagdeel per 2 weken gedurende maximaal 6 maanden. 

Verschenen in de Heemsteder, woensdag 14 maart 2018


Februari 2018

Vrijwilliger kinderkleding- en speelgoedbeurs 16 en 17 maart (1267)

Voor de tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs in de Jacoba school zoeken wij vrijwilligers, liefst ouders van jonge kinderen, die van aanpakken weten en in een super leuk team willen meehelpen. Op vrijdagavond 16 maart worden alle spullen ingebracht en gesorteerd. Op zaterdag 17 maart wordt alles opgebouwd en kan de verkoop beginnen!

Telefoonmedewerker (982)

Als telefoonmedewerker bied je een luisterend oor aan mensen die behoefte hebben om over hun zorgen en problemen te praten. Medio maart zal de basistraining voor vrijwilligers weer van start gaan. Interesse? Maak dan snel een afspraak!

Vrijwilliger Opvoedondersteuning (1279)

Als vrijwilliger bezoek je gedurende een jaar wekelijks een gezin met kinderen in de leeftijd van 0 tot 14 jaar. Je biedt een luisterend oor, vriendschappelijk contact en praktische hulp. De voorbereidingscursus staart op donderdag 22 maart, geef je dus snel op!

Verschenen in de Heemsteder, woensdag 14 februari 2018


 

Januari 2018

Co÷rdinator Thuisadministratie (1251)

De vrijwilligers thuisadministratie van Humanitas ZK bieden een helpende hand aan mensen die (tijdelijk) niet in staat zijn hun (financiŰle) administratie op orde te houden. Als co÷rdinator zorg je voor de verdeling van de deelnemers onder de vrijwilligers. Je ondersteunt, stuurt aan en begeleidt daar waar nodig. Eens in de zes weken komen de vrijwilligers bij elkaar om van gedachten te wisselen over diverse zaken waar men tegenaan loopt. Je hebt twee collega co÷rdinatoren en valt onder het verantwoordelijk bestuurslid.

Hulp juf/meester (1248)

Om de zelfstandigheid van jongeren met een verstandelijke beperking te vergroten, zoeken wij een hulp juf/meester die hen leert te tellen en eenvoudig lezen, zodat ze zelfstandig een boodschap kunnen doen en leren omgaan met het uitgeven van geld.

Gastheer/vrouw Eethuis de Luifel (1232)

Op woensdag en donderdag wordt in Eethuis de Luifel een maaltijd geserveerd aan inwoners van Heemstede. Je taak is het dekken van de tafels, uitserveren, afruimen en afrekenen van de maaltijd en eventuele drankjes. Ook het afwassen (machine) en opruimen van het serviesgoed hoort erbij. Je werkt samen met leuke vrijwilligers van 16.30 - 19.00 uur.

Verschenen in de Heemsteder, woensdag 17 januari 2018